Metode de plata

Pentru a achita produsele comandate pe vreauhusa.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
– Plata numerar sau ramburs
– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
– Ordin de plata

Plata numerar/ramburs
Plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, kombatboots.ro foloseste platforma LibraPAY.
Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraPAY.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPAY. perucipremium.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. MSC GEALEP ACCESORII S.R.L, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

Nume firma: S.C. MSC GEALEP ACCESORII S.R.L

Cod unic de inregistrare: 37995117

Nr. Reg. Comertului: J10/948/2017

IBAN: RO41INGB0000999907105811

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH